luni, 3 septembrie 2012

Open heart

Hei guys :)

Sunt pentru scurta vreme la pupitru (maine plec din nou de-acasa) si am zis sa va scriu iute, iute, cateva vorbe despre ce se mai intampla in lumea mea.

Am avut de-a face in ultima saptamana cu major heart stuff! Si astazi, dupa ce am mai studiat eu cate ceva, m-a lovit revelatia ca poate inima mea abia acum se deschide.. si de-asta doare si de-asta am de-a face cu atata tristete si suferinta si tot felul de emotii si povesti pe care nici nu stiu de unde sa le iau.

Dupa ce, in ultima vreme, am facut (fara ca macar sa-mi dau seama) o gramada de lucruri care au potentialul sa deschida Anahata, iaca pozna... ma doare inima de numa', numa'. Simt tot felul de turbulente si agitatie si tristete si neliniste si deznadejde. Incerc sa le las sa treaca, sa ma odihnesc, sa ma linistesc, sa fiu blanda si buna cu bine.

Am discutat cu mai multe persoane care mi-au spus povesti similare ce s-au petrecut cu dansii in ultima vreme. Asadar, daca aveti si voi turbulente la corason, nu va impacientati! E de bine! Ni se deschid inimile ca sa putem iubi mai mult, ca sa putem iubi pentru prima data cu adevarat!

Uite ce ziceam io acum ceva vreme in articolul despre heart chakra:

"Astfel, am mostenit generatii intregi de inimi frante si emotii reprimate de secole, pe care le purtam in inima noastra si pe care acum, avem ocazia sa le vindecam si sa rupem cercul. Este greu, dar merita! Atunci cand o inima ranita se deschide, toate acele traume vechi ies la suprafata ca sa fie vindecate. Cand inima se deschide veti stii cu siguranta, pentru ca doare, fizic, in zona pieptului. Veti avea de-a face cu tot felul de sentimente coplesitoare de tristete si suferinta. Poate fi coplesitor sa incepi sa-ti deschizi inima si sa incepi sa procesezi toate aceste dureri si suferinte. Va fi multa durere si mult plans, pe multe din aceste emotii le vei simti straine, ca si cum nici nu sunt ale tale. Vei plange pentru fiecare barbat si femeie care au suferit si nu si-au putut exprima suferinta! Vei plange si vei lasa sa curga din tine suferinta intregului Pamant. Dar nu te speria! Odata eliberata de toate aceste emotii vechi, inima ta va putea sa iubeasca cu adevarat pentru prima data!
Ce poti face ca sa-ti deschizi si echilibrezi inima:
- masajul, mangaierea si atingerea de orice fel. Atingerea si mangaierea (a propriului trup sau a altora) deschid inima.
- stai intins pe pat sau pe jos cu palmele in sus
- fa-ti un masaj la maini sau roaga pe cineva drag sa-ti faca
- foloseste ulei de lavanda sau de trandafiri la masaj, in cada cand faci baie sau in lampa de aromaterapie. Pune-ti lavanda sub sau chiar in perna.
- poarta culoarea verde
- poarta un colier de cuart roz
- foloseste o piatra de smarald - stai culcat pe spate si tine-o pe piept cateva minute
- masaj pe piept, roteste-ti palma incet pe piept
- daca se intampla ceva si te trezesti cu dureri in piept fa-ti masaj in zona respectiva. ciocaneste-te usor ca la tapping pana durerea se linisteste. incearca sa te conectezi cu durerea si sa vezi ce-ti spune ea. mediteaza pe durere si incerca s-o eliberezi constient.
- spune TE IUBESC in oglinda. e un exercitiu foarte puternic! Louise Hay spune sa faci asta ori de cate ori vezi o oglinda :)
- atinge imaginea ta din oglinda :)
- intinde mainile in sus si deschide pieptul cat de mult poti
- freaca mainile una de alta cat de repede poti, timp de 1 minut
- pune palmele impreunate in dreptul pieptului, relaxeaza umerii si stai in aceasta pozitie timp de 1 minut
- ofera cadou un obiect la care tii
- da mancarea ta de pomana unui om amarat
- asculta bataile inimii unei persoane iubite
- respira adanc si simte cum umpli plamanii. plamanii sunt ca niste aripioare ale inimii :)
- tine-ti mana pe inima
- ai compasiune fata de tine insuti
- thai yoga
- fa-ti un caiet cu dorinte ale inimii, in care sa scrii your purest desires :)
- da-ti voie sa plangi de fiecare data cand iti vine. poti plange si pentru ceva pentru care nu ai putut sa plangi atunci cand s-a intamplat
- a oferi cuiva o sedinta de terapie de vindecare de orice fel este cel mai vindecator lucru pe care-l poti face pentru propria inima - poate fi un simplu masaj sau daca esti mai avansat poate fi o sedinta de energy healing."

Asadar, sa fim buni cu noi insine si cat mai rabdatori si intelegatori si sa ne sustinem in procesul (deloc usor) prin care trecem!

In alta ordine de idei, maine merg sa vizitez o cabana frumoasa cu potential de tabere si evenimente speciale.
PS: Mi-a soptit mie un pitigoi ca se anunta o tabara super magica la sfarsit de septembrie! ;)
Va puuuup!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu