miercuri, 14 martie 2012

Tabara de relaxare pentru mamici si copilasi!

Lume, lume, se anunta maare Tabara mare, de relaxare si revigorare, pentru mamici si copilasi! Nici n-am inchis bine portile primei tabere marca Tara Fagarasului ca iaca se anunta una noua, avand ca tema mamicile si copilasii lor, intre 2 si 10-11 anisori.

Aceasta tabara este dedicata femeilor si in special mamelor, care merita din plin o oaza de relaxare, cateva zile de deconectare de la munca si stres si reconectare la energia si puterea feminitatii, o redescoperire a calitatilor noastre atat de frumoase si valoroase pe care de multe ori uitam sa le apreciem! Tabara asta iti este dedicata tie! Meriti sa fii rasfatata, meriti odihna, relaxare, meriti sa faci mai mult pentru tine si sufletul tau! Vino cu noi sa invatam impreuna sa spunem din toata inima: MERIT! SUNT IMPORTANTA! SUNT FERICITA! SUNT FEMEIE!

Asadar, in zilele de 1,2 si 3 aprilie, la poale de munte, mamicile vor avea ocazia sa se relaxeze, sa afle lucruri noi despre energie, vibratie, chakre, alimentatie sanatoasa si muuulte altele, vor avea ocazia sa practice yoga pentru incepatori si sa invete mai multe tehnici de relaxare si echilibrare energetica, mentala si spirituala. In plus vei avea ocazia sa cunosti alte mame si sa impartasiti impresii si dileme despre cresterea si educatia lor. Toate astea in timp ce copilasii vor fi intretinuti de Ancuta care le va capta atentia cu tot felul de jocuri creative.

Mancarea va fi vegetariana (la cerere se poate gati si cu carne, dar cred ca un mini post de 3 zile ar fi binevenit pentru oricine) pregatita cu mare drag de (deja celebra) Tanti Tori, care ne va incanta papilele cu ciorbe de legume, sarmalute de post, tocanita de ciuperci cu mamaliguta... si cate si mai cate. Vom povesti mai multe despre hrana vie si vom testa smoothies cu verdeata si fructe (un mod excelent de a ne hrani copilasii cu energie vie), vom bea limonada si vom incerca retete noi de salate.

Cabana la care vom merge, este micuta si primitoare, in mijlocul naturii asa ca vom putea merge in mici drumetii. In curtea generoasa avem balansoar, tot felul de pomi si copacei, 3 lacusoare si un rau unde ne putem reconecta cu natura. Iar in zare stau semeti, muntii cei mari.

Pretul este de 350 lei pentru mamici si cate 70 de lei pentru fiecare copilas. Pretul include cazarea (3 zile si 2 nopti), cele 3 mese zilnice si toate activitatile de relaxare si energizare. Zilele magice vor fi 1,2 si 3 aprilie - adica duminica, luni si marti.

Va puteti considera oficial inscrise odata cu achitarea unui avans de 150 de lei in contul de mai jos:

RO39INGB0000999901371595 - ING BANK
Titular : Nicoara Teodora

Pentru orice alte intrebari ma gasiti la:

Mail: magicreminders@gmail.com
Yahoo messenger: nicoarateo
Facebook: http://www.facebook.com/#!/teodora.nicoara
Telefon: 0726.368.978

Va asteptam cu drag impreuna cu prichindeii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu