duminică, 7 august 2011

In transee :)

Lume, lumee, au inceput lucrari de mare amploare la noi in curte! Totul e cu curu'n sus, debandada mare mon cher...dar merita!
Tragem apa, ne facem fosa si canalizare si speram ca pana se incheie toamna sa avem bucatarie si baie noi noute, complet utilate, apa calda si centrala.

Oameni de nadejde s-au strans se ne ajute si misuna care'ncolo care'ncoace


Avem transee, santuri, gropi, bolovani, scule si bascule peste tot prin curte




Aici se lucreaza la viitoarea baie care va lua nastere din uniunea a doua camari

Unde sta Cristi a fost un zid, intre camari, acum, dupa ce cristi a daramat zidul, se sapa santul pentru canalizare.
Simo se hodineste otzara dupa ce a incarcat voiniceste la roabe cu moloz :)

Lucci, inarmat cu ochelarii Gucci, da vanjos la baros:


E o perioada otzara cam stresanta, sunt multe lucruri de facut si multe detalii pe care inca nu le cunoastem. E o lucrare de cursa lunga dar avem noroc cu rude si prieteni de treaba care ne ajuta sa terminam iute, iute! Ca vantul si ca gandul. Pana ne dezmeticim noi, e deja gata treaba :)

Abia astept sa vad ce iese!! O sa avem o baie mare si faina, cu un gemulet mic, care deja era acolo si cu inca un geam mai mare, pe care intotdeauna mi l-am dorit dar nu prea vedeam cum s-ar putea face. Dar, tinand cont ca aveam cate o usa pentru fiecare camara si pe una din ele o sa o astupam, ne-am gandit sa nu o astupam de tot si sa lasam un geam maricel prin care sa intre lumina si astfel imi indeplinesc si eu visul cel frumos :)) iupppiii! :)
Cam atat de aici din transee, revin in episodul urmator cu detalii despre baie si bucatarie :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu